Borstvoedingshoek


Er kan enige wrijving optreden wanneer een vrouw die al 1 of meer kinderen borstvoeding geeft een vrouw ontmoet die verwacht dat ze voor het eerst aan het gezin wordt toegevoegd. Hun gesprek kan er als volgt uitzien:
zwanger: “Ik wil een borstvoedingshoek regelen zodat de baby rust en privacy heeft tijdens het geven van borstvoeding.”
Dětská postýlka a křeslo
een moeder met een glimlach op haar lippen verdient het: “Oh, dit is waarschijnlijk je eerste kind, toch? Gelukkig zijn zwangere vrouwen zich niet eens bewust van de geringste ironie in de uitspraken van andere vrouwen. En misschien is het een goede zaak. Waarom vrouwen nemen in afwachting van hun fantasieën.
en ja, er kan een borstvoedingshoek zijn. Het zou een intieme plek moeten zijn voor de moeder en haar geliefde baby. Iedereen moet zijn privacy respecteren en het intieme moment dat borstvoeding absoluut hun enige ding en hun enige ding is. Het moet ook een moment van geluk zijn dat het mechanisme van borstvoeding ondersteunt.
de verpleeghoek vereist echter niet veel eigenaardigheden. Het heeft geen regels of principes. Als je het wilt, kun je het eigenlijk in je bed krijgen, en je zult een goede tijd samen hebben. Het is ook heel praktisch voor nachtelijke borstvoeding, maar in feite wil je de baby niet in bed leggen, dus je zet de baby meteen in slaap. Meningen over het naar bed brengen van het kind variëren sterk, maar elk kind moet zijn moeder voelen. Hij bracht negen maanden met haar door op elk moment van de dag en nacht, en hij is eraan gewend. En de handen van het hart, hoeveel van jullie die een moeder verdienen voordat ze bevallen, beweren dat het kind onmiddellijk zijn kamer moet hebben, en je zult niet eens een wieg in de slaapkamer hebben? En hoe eindigde het?
Miminko v brýlích
maar je kunt overal in het appartement genieten van een mooie borstvoedingshoek. De ideale oplossing is een stoel. Je voelt je comfortabel en de baby is veilig. De stoel geeft een gevoel van intimiteit en rust, zelfs in de woonkamer. Idealiter moet het naast de wieg worden gebouwd, maar niet ver van de baby. Er moet ook een vervangende tafel zijn, waar luiers en andere apparatuur in de buurt zijn. U zult blij zijn om alles in de hand te hebben.
luister niet naar het advies van anderen, de natuur zal je gevoelens en wat je wilt volgen, zodat je moeder wordt en weet wat het beste is voor jou en je kind. En maak je geen zorgen. Je baby zal van je houden, of je nu borstvoeding geeft of niet.