Godzijdank hebben we ringvingers


.
We hebben tien vingers, maar daar kunnen we niets aan doen. We kunnen niets doen aan dat aantal vingers, en zelfs als we dat konden, zou het alleen maar in ons nadeel zijn. Bijvoorbeeld, als we er één afsnijden.

We hebben tien vingers, waarmee we veel verschillende dingen kunnen doen. Ik wil hier en daar wat meer avontuurlijke en minder avontuurlijke dingen opnoemen die we ermee kunnen doen.
zásnubní prsten

Dankzij mijn vingers kan ik bijvoorbeeld met vijf vingers winkelen, mijn vingers op deze en die manier knijpen, of iets tussen de achterkant van mijn vingernagels klemmen. Ze kunnen ook handschoenen aantrekken als het koud is of als ze iets oneerlijks doen, en ze kunnen ze in hun eigen zakken stoppen of ze kwaadwillend in andermans zakken stoppen. Ik ben een of twee keer op mijn vinger getikt.

Ze kunnen hun vingers kruisen, dreigen met hun wijsvinger of hun middelvinger opsteken in een groot gebaar. Bijvoorbeeld als hij wil zeggen: “Karosek, jij bent nummer één…”

.

Hoe zit het met de ringvinger?

De ringvinger hoeft ook niet gedeklasseerd te worden. En dat is meestal het moment waarop ze willen of moeten trouwen, oftewel in het huwelijksbootje stappen.

De laatste gelegenheid hoort bij de ringvinger .

Wanneer een man (volgens de traditie waarschijnlijk een man) zijn partner ten huwelijk vraagt, mag hij niet met lege handen komen. Hij moet op zijn minst een boeket bloemen meenemen …… En natuurlijk een ring. Een ring die gegarandeerd indruk maakt op de ander.

Dat gezegd hebbende, er zijn genoeg verlovingsringen te vinden, dus iedereen kan wel iets moois en van goede kwaliteit vinden. Om dezelfde reden kan dit echter ook een probleem zijn. Hoe kies je de juiste uit de overvloed aan opties? Hoe voorkom je dat je fouten maakt?
zlaté snubní prsteny

Hoe dan ook, deze ringen moeten mooi zijn. Maar ze zijn allemaal mooi, en het hangt van iemands smaak af welke mooier is en welke niet. Zulke ringen moeten, net als onze relatie, uniek en origineel zijn. Verder moet er rekening worden gehouden met de keuze van geschikte materialen en moet de maat niet worden onderschat om de toekomstige draagster niet te kwetsen of te verschuiven.

Dit alles kan problematisch zijn, vooral voor mannen die hiervoor kiezen. Want wat weet zo\’n gewone man over ringen? Hoe kunnen ze voorkomen dat ze fouten maken? Dit kan tot ongelukkige gevolgen leiden.

Het is eigenlijk heel simpel. Speel detective en zoek ruim van tevoren uit wat voor ring je partner draagt. Meet de ring op of neem hem op een dag stiekem mee de winkel in als voorbeeld.

Er is echter niets verloren op dat speciale moment, behalve dat je je geliefde vertelt dat je van plan bent om de ring nog een paar dagen te houden en hem mee te nemen naar de juwelier om hem groter, kleiner of anderszins te laten aanpassen.