iedereen moet zijn eigen amulet dragen


iedereen zal nooit iemand Ontmoeten die dezelfde kleren draagt als jij in een compleet andere stijl. Iemand loopt Moderna, iemand is elegant, iemand is zo \’ n hop. Het hangt ervan af welke stijl hij leuk vindt en wat iedereen leuk vindt. Het hangt echt van iedereen af. Persoonlijk, als religieus persoon, draag ik een ketting met een kruis om mijn nek, omdat er veel dingen zijn die ik leuk vind en echt draag. Ik vind het heel modern. En ik weet zeker dat het in de nek past, omdat het er nog steeds Beschermend uitziet. Ik ben een gelovige. Ik denk dat het nodig is om het op de nek te dragen, en vooral het ziet er erg mooi en decoratief uit, en omdat het zo \’n talent aan de nek geeft, is het eigenlijk heel modern, zelfs op zo\’ n manier.
Zuby
natuurlijk is dit een kruis, het is helemaal niet slecht doordacht. Het kruis past zo goed in mijn nek dat veel mensen het bewonderen. Als ik iemand ontmoet, vertellen ze me hoe mooi mijn ketting is. Het kruis is erg glanzend. Het is echt zilver, dus ik ben er blij mee. Ik draag het de hele tijd, Ik doe het helemaal niet uit, en als ik uitga voor de lol, doe ik het ook niet uit. Ik draag het nog steeds. Het is echt mijn talisman.
Paní
iedereen zou echt een amulet moeten dragen, en het is gewoon een kruis op mijn nek. Ik heb hem niet ingeruild voor andere talismans in mijn leven. Ik denk erover na en ben er altijd heel blij mee. En het gaat goed met mode. En Ik zal het niet afdoen, want het past bij alles. Of ik nu een jurk heb of sportkleding, ik draag deze ketting altijd en in feite was ik teleurgesteld in het dragen ervan, Ik heb het voor mijn eigen persoonlijke bescherming. En geloof dat wie een amulet heeft je zal beschermen.