Er is geen schijf zoals een schijf


Er is geen computer zoals die, de gegevens moeten ergens worden opgeslagen. In feite betekent dit dat iemand games opslaat, iemand bewaart films, foto \’ s, muziek, werk, enz. Dit alles wordt opgeslagen in de zogenaamde “vodden”, of juist-op de harde schijf. Hard komt uit het Engels en betekent hard. Het is moeilijk omdat het moeilijk is op de computer. Het wordt niet overgedragen zoals een USB-of flashstation. Deze harde schijf heeft echter niet veel vrije ruimte op de harde schijf. Er is bijna dezelfde roterende plaat als de Dvd, waarop het lezen en schrijven van de kop van de hanger springt. Ze lezen en schrijven data.  

HD kan van verschillende afmetingen zijn, omdat het dit deel van de computer vertegenwoordigt. Dat wil zeggen, vanuit het oogpunt van de hoeveelheid gegevens.

hard disc

Maar deze meest gebruikte schijf is op weg naar silicon heaven. Dit begint de schijf uit te persen met verschillende vormen van schrijven, en dit wordt vele malen sneller en vele malen veiliger gedaan. De naam is SSD, wat een Engelse afkorting is voor het woord Solid-State Drive. 

De Oude man was erg overstuur. Ik vond vaak dat de schijf crashte omdat de hanger en de hete plaat 1 werden. Het gebeurt niet zo vaak in de nieuwe, het draait niet, het trilt niet, het is in feite 1 plaat, dus het gebeurt niet.  

state disc

voor oude schijven was het soms nodig om de verdeling van afzonderlijke onderdelen schoon te maken. In lekentermen waren er overal programma \’ s, films en muziek verspreid. Daarom duurde de werking van de kop enkele honderden seconden en vertraagde de snelheid van de schijf. Dit is de reden waarom de zogenaamde defragmentatie wordt gebruikt en gebruikt,waarbij verspreide delen naast elkaar worden gedrukt, waardoor de schijf versnelt. Het wordt nog steeds gedaan, maar op nieuwe SSD \’ s is het beter om het niet te gebruiken. De schijf is vernietigd. Dit gaat over de cel waarin de gegevens zijn geschreven. Dit komt omdat alles even snel toegankelijk is, dus er is geen behoefte aan optimalisatie. U kunt trim echter gebruiken om de levensduur van uw SSD te verlengen.  

Nou, je maakt gemakkelijk kennis met de schijf, en je weet iets extra \’ s.