essentiële uitrusting voor uw autowaarschuwingsdriehoek

U kunt kopen van 50 tot 100CZK. In geval van een ongeval moet het 50 meter achter het voertuig aan de kant van de weg worden geplaatst, zodat het duidelijk zichtbaar is voor andere bestuurders. Op de snelweg is deze afstand lang, 100 m achter de auto. Als u een voertuig op de weg moet repareren, moet u ook een driehoek gebruiken.De regeling blijft hetzelfde als bij een ongeval.

výstražný trojúhelník

Vervangende lampen

worden meestal gekocht met zekeringen. Je moet weten dat als het licht aan de linkerkant niet op je schijnt, je helemaal niet in zo \’ n auto naar buiten moet gaan. In de auto moet er altijd 1 lamp van het type al gebruikt.

Vervangende zekeringen

er moet altijd 1 vervangende zekering in de auto van het type dat al in gebruik is.

pneumatika na auto

reflecterend vest

Dit vest wordt veel gebruikt wanneer je ergens moet stoppen, vooral wanneer je iets op de auto moet repareren of het stuur moet vervangen. Het kan ook worden gebruikt bij verkeersongevallen om het ongeval gemakkelijker te zien voor tegemoetkomende bestuurders.

Handlift (Haberlift )))

het wordt voornamelijk gebruikt bij het vervangen van wielen. Heel vaak kunt u het gebruiken voor een andere bestuurder die niet over volledige verplichte uitrusting beschikt.

wielsleutel

gebruik: bij het aandraaien van het wiel of het veranderen van het wiel. U kunt het zelfs lenen aan iemand die je ontmoet op de weg die de hulp van een auto nodig heeft. De meeste van hen zullen ouderen en vrouwen zijn die geen ervaring hebben met het vervangen van wielen.

reservewiel (reservewiel))

je kunt het meestal in de kofferbak vinden. Het kan voorkomen dat je een defect hebt, dus de reserve moet hier zijn. Natuurlijk zijn er tegenwoordig verschillende sprays die je fiets een tijdje repareren, maar dit is tijdelijk. Je moet de wielen vervangen.

Ehbo-kit

je koopt 100-300 kronen. Controleer de vervaldatum regelmatig. Als bestuurder mag u geen “verlopen” EHBO-kit meenemen. Elk deel van de” geleverde ” EHBO-kit zal de hele EHBO-kit verpesten. In de EHBO-kit moeten 2x verbanden, 1 sjaal, 2x pleister, 1x verband, 1x sluier, 1x handschoenen, 1x schaar, 1x isotherme film zitten.