garderobe voor je ramen


heb je ooit aan ramen in je huis of appartement gedacht als een ontwerpelement? Met goed geselecteerde gordijnen wordt het raam echt een belangrijk en dominant ontwerpelement van de kamer. De gordijnen bezetten een aanzienlijk kijkgebied. Het bepaalt ook de algemene indruk van het huis.
kleuren, texturen en materialen
tegenwoordig zijn er talloze mooi afgewerkte gordijnen en afwerkingsstoffen op de markt. Het hangt alleen af van uw wensen en voorkeuren. En natuurlijk ook over je esthetiek en gevoel voor schoonheid.obyvák, pohovka, kočka, závěs.jpg
ben je een romantische ziel die hunkert naar liefde als een roman, \’s ochtends je haar kamt op een balkon met geraniums en\’ s avonds droomt van de zonsondergang bij een kopje thee? Kies vervolgens zachte zijden stoffen van neutrale tinten beige en grijs. Met een delicate bloemenprint kun je niet opzij staan.
moet je de ruimte donkerder maken voor de intense middagzon die je zal storen tijdens het werken aan een belangrijk project? Kies voor solide materialen met de zogenaamde blackout-kwaliteit. De oplossing biedt volledige privacy en bescherming tegen de zonnestralen, zelfs \’ s middags.  
decoraties voor mooiere huizen
decoraties zijn een populair onderdeel geworden van huisontwerp. Ze zitten ook in accessoires. Een belangrijk element is de band. Ze kunnen met verschillende materialen worden uitgetrokken. De combinatie van vezel en metaal vormt een gevoelige aanvulling op de algemene indruk. Het voert ook praktische functies uit en beveiligt de gordijnen betrouwbaar om de vensterruimte elegant te bekleden.
Het is nu gebruikelijk om een breed scala aan decoratieve gordijnclips te vinden in huisontwerpwinkels. Het blijft alleen om te kiezen, zodat de accessoires harmoniseren met de rest van het meubilair en de apparatuur in het appartement.místnost s decentním osvětlením, závěsy.jpg
ander gebruik van gordijnen
Je hoeft je niet te beperken tot ramen. Gordijnen kunnen ook worden gebruikt in het geval van verschillende nissen en hoekjes. Visueel verdelen van de ruimte en thematische verenigen de leefruimte. Dankzij de gordijnen wordt uw huis een gezellige plek.