Papillon is geen veel voorkomend hondenras


soms voel je je eenzaam. Je wilt iemand die net zo dicht bij je staat als iedereen. Dan heb je gelijk, je hebt net zo \’ n partner gevonden.

Noble Dog Race

Papillon, of kleine continentale spaniel, is een ras dat inheems is in Frankrijk en België. In het verleden was het dus mogelijk om ze vooral in de rechtbank te vinden, maar geleidelijk verspreidden ze zich onder gewone mensen. Het is dankzij de oorsprong dat je niet bang hoeft te zijn om meubels en slippers te knagen.

Papillon

oren als vlindervleugels

op het eerste gezicht zul je zeker enorme oren opmerken die lijken op de vleugels van een vlinder. Dit is waar hun naam vandaan komt, Papillon betekent “vlinder” in het Frans. Papillon is klein, met korte poten en een lange harige staart. je kunt ze in vele kleuren vinden, maar ze worden voornamelijk gedomineerd door driekleurige kleuren. Ze hebben, in tegenstelling tot andere variëteiten, genoeg zelfreinigende jassen om slechts één keer per maand met water te wassen. Papillon is onderverdeeld in 2 categorieën Naar gewicht: kleiner, lichter en groter en zwaarder. Maak je geen zorgen, ze verschillen alleen in gewicht.

zal hij niet bijten?

hij kan bijten zoals alle andere honden. Papillon is erg slim, gemakkelijk om nieuwe trucs, commando \’ s te leren en zeer gemakkelijk om barrières te creëren. Maar je moet niet vergeten dat elke hond moet worden getraind en niet alleen dienen als speelgoed. Je moet genoeg tijd met ze doorbrengen, met ze wandelen en met ze spelen. Zvláště u domácích psě je pak dělešité stanovit hranice a dominanci. Pokud pes nesmí do postele, prostý tam nesmí a musí to dodrčovat vřichni z rodiny. Ik ben blij dat ik je heb geholpen.

Papilloni

Sportvny pes pes Sportvny

Toto plemeno se skv plle hodí na vakotininu psích sport sport, jako jsou agility, dogfitness nebo dogdancing. Navíc se vám skv.le pizizp psobí ve dnech, kdy si chcete jen poležet na gauči, Nic ned nlat. Pes je nejlepří přítelělověka-ne nadarmo se takříká. Před pořízením štěněte se však pořádně rozmyslete, zda budete mít dost času na jeho péči. Pokud ano, skvêle. Váčivot se změní-a naar pravděpodobněk lepřímu.

.